Delplace - capoen

Carrosserie

Garage Delplace-Capoen herstelt alle blikschade. We kunnen alle builen en blutsen aan omdat we beschikken over de allernieuwste uitdeuksystemen. Misschien deuken wij uw wagen perfect uit zonder te moeten herspuiten. dat kan het geval zijn voor blutsen in bumpers of voor hagelschade.

Garage Delplace Capoen is uw erkend hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen.

15672825_1194927413933269_7248158481781993291_n
7bodywork2-1024x1024

Herstellen koetswerkschade

Hoe zwaar de schade ook is, Garage Delplace-Capoen maakt van uw wagen weer een pareltje met behulp van ultramoderne elektronische meetapparatuur.

 

De Chief Genesis is een onmisbaar toestel geworden in het herstelproces. Dit revolutionaire toestel combineert de allernieuwste laser- en computertechnologie en brengt zonder fout alle gebreken driedimensionaal aan de oppervlakte,. De Chief Genesis brengt de meest complexe metingen tot een goed einde. Het resultaat van deze metingen wordt afgedrukt en gidst onze werknemers feilloos doorheen het herstelproces. Deze print geeft u ook een totaaloverzicht van de omvang van alle herstellingswerken.

 

Voor ons een weetje, voor u een enorme tijd- en geldbesparing. En een grote geruststelling!

Volgt u even mee wat er met uw auto gebeurt in geval van schade?

 

  1. De beschadigde auto komt aan in onze (de)montagezone. Wij demonteren de auto waar nodig en bestellen tegelijkertijd de nieuwe originele onderdelen.
  2. Daarna verhuist de wagen naar de herstelzone, ook wel de richtzone genoemd. Hier gebeuren alle herstellingen en wordt de auto op de elektronische richtbank weer tot in de puntjes afgesteld.
  3. Vervolgens komt de auto terecht in de voorbereidingszone voor spuitwerk. Hier plakken we heel nauwkeurig alle onderdelen die niet bespoten mogen worden af met tape en beschermfolie.
  4. Nu gaat de wagen in de spuitcabine. We besteden veel aandacht aan het bepalen van de perfecte kleurcode. Na de juiste kleurdiagnose spuiten wij de nodige laklagen en gebruiken hiervoor alleen waterdragende lakken van topkwaliteit.
  5. Als de laklagen infrarood en dus snel gedroogd zijn, keert de wagen terug naar de montagezone, waar onze medewerkers alle onderdelen weer op de juiste plaats monteren.

De wagen krijgt nu nog een flinke poetsbeurt, waarna hij in geen tijd weer - glimmend als nooit tevoren - in uw eigen garage staat.

Het reparatieproces

 

Garage Delplace-Capoen huist in een ruim bedrijfsgebouw wat een perfecte organisatie van het reparatieproces toelaat.

Wij verdeelden onze werkplaatsen in verschillende zones. Zo weet iedereen in welk deel van het reparatieproces de auto zich bevindt. In deze zones staat trouwens alle benodigde apparatuur.

Spuitwerk

We beschikken over een goed uitgeruste grote spuitcabine en werken volgens de nieuwste technieken. Zo gebeurt het drogen met infrarode straling wat het drogingsproces sneller maar ook kwalitatiever maakt.

 

In de meeste gevallen gebruiken wij deze spuitcabine voor schadegevallen van auto's, maar dat hoeft niet per se.  Misschien sleutelt u aan een oldtimer en is de tijd rijp voor een nieuwe laklaag. U bent van harte welkom! Zaakvoerder Fredericq is zelf gepassioneerd door oldtimers en zal u met raad en daad bijstaan... als u dat wil.

8paint
10subletwindshield-1024x682

Schade aan autoruiten

Voor het vervangen en herstellen van al uw autoruiten is Garage Delplace-Capoen erkend glashersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen, zonder uitzondering.

 

U brengt uw wagen binnen om de ruit te laten herstellen of vervangen en... that's it. U hoeft zich niets aan te trekken van administratieve beslommeringen met uw verzekeringsmaatschappij. Garage Delplace-Capoen regelt dat voor u. U hoeft ons zelfs niet te betalen. Alles gebeurt rechtstreeks met de maatschappijen. Voor ons een kleine dienst, voor u heel wat administratie bespaard.

Uitgevoerde werken bij Garage Delplace Capoen