Delplace - capoen

Garage Delplace-Capoen

Kijk gerust even rond en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn. Garage Delplace Capoen staat steeds voor onberispelijke service en kwaliteit, ook als u uw auto elders gekocht heeft.

Dankzij ons Bosch Car Service label behoud u de fabrieksgarantie van uw wagen.

garage
8paint

Carrosserie

Garage Delplace Capoen is uw erkend hersteller voor uw verzekeringsmaatschappij.

Garage Delplace-Capoen herstelt alle blikschade.

Kom gerust eens langs om een gratis prijsofferte op te laten maken!

Tijdens de herstelling van uw wagen kunt u beschikken over een van onze gratis vervangwagens.

Verkoop

 

Garage Delplace-Capoen is uw ideale partner voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehandse auto. Indien we voor u niet de ideale wagen op voorraad hebben, helpen we u graag in uw zoektocht naar een wagen. Aarzel niet om ons te contacteren om u bij te staan in uw zoektocht naar uw volgende wagen.
Een nieuwe wagen kopen bij Delplace-Capoen biedt u alvast één groot voordeel. U bent niet gebonden aan één automerk. Wij kunnen u elk merk aanbieden aan dezelfde concurrentiële prijzen als bij een concessiehouder, met dezelfde fabrieksgaranties. 

garage

Voordelen bij Garage Delplace-Capoen

U krijgt van ons -zolang als nodig- een gratis vervangwagen. U geniet van een snelle en vlotte service, dankzij ons gebruik van spitstechnologie. U wordt vriendelijk onthaald. U doet een beroep op meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap. U profiteert van onze alles-onder-één-dak-service.